2010. december 10., péntek

Játékszabály

Szeretettel üdvözlünk mindenkit a Szeretetcsomag blogon!

A Segíts Daninak! blog tapasztalatai alapján úgy gondoljuk, szükséges néhány játékszabályt felállítani. Íme: 
  • Minden hétfőn egy új bejegyzésben közzétesszük valakinek a felajánlását. Aki szeretne felajánlani, a  szeretetcsomag@gmail.com címre küldje el saját készítésű ajándékának fotóját és leírását. Ha - ahogy reméljük - több felajánlás is fog érkezni, mint heti egy, akkor érkezési sorrendben fognak felkerülni a blogra, lehet, hogy az érkezéshez képest csak néhány hét múlva. Csak saját készítésű tárgyakat tudunk elfogadni, de ez nagyon sok minden lehet, ételtől a kézimunkán át a saját meséig vagy rajzig, kreatív technikákkal készült ajándéktárgyaktól a saját kertben termelt gyümölcsig vagy főzött lekvárig, és a sor végtelen.
  • A felajánlott tárgyakra a blogon való megjelenéstől kezdve az adott hét vasárnap estig lehet licitálni, a pontos dátumot majd mindig kiírjuk a bejegyzésbe is. Licitálni a bejegyzéshez írt megjegyzésben lehet, összeg felajánlásával. Aki a licit végéig a legnagyobb összeget ajánlja fel, azé lesz az ajándék.
  • A nyertes úgy juthat hozzá a nyereményéhez, ha ír egy e-mailt a szeretetcsomag@gmail.com-ra, ahol összehozzuk a felajánlóval. Postacímet nem kérünk (ebből korábban lett sok keveredés) mi csak közvetítünk felajánló és nyertes között.
  • A nyeremények készpénzre nem válthatók, és utólagos reklamációnak helye nincs.
  • A postázásról mindig a felajánló gondoskodik.
  • A licitösszegeket a következő számlaszámra várjuk: Raiffeisen Bank, Kecskés Tímea Éva, 12023101-00719497- 00100002. A befolyt összegekből beteg gyerekek családjait támogatunk. Folytatjuk Dani és Bence támogatását, akiket a Segíts Daninak! blogon már megismerhettetek, és vannak még más jelentkezőink is. A gyerekekről és állapotukról, valamint a családoknak juttatott összegekről időről időre beszámolunk.
 Köszönjük, és mindenkinek jó licitálást, szép ajándékokat kívánunk!