2010. december 10., péntek

Játékszabály

Szeretettel üdvözlünk mindenkit a Szeretetcsomag blogon!

A Segíts Daninak! blog tapasztalatai alapján úgy gondoljuk, szükséges néhány játékszabályt felállítani. Íme: 
  • Minden hétfőn egy új bejegyzésben közzétesszük valakinek a felajánlását. Aki szeretne felajánlani, a  szeretetcsomag@gmail.com címre küldje el saját készítésű ajándékának fotóját és leírását. Ha - ahogy reméljük - több felajánlás is fog érkezni, mint heti egy, akkor érkezési sorrendben fognak felkerülni a blogra, lehet, hogy az érkezéshez képest csak néhány hét múlva. Csak saját készítésű tárgyakat tudunk elfogadni, de ez nagyon sok minden lehet, ételtől a kézimunkán át a saját meséig vagy rajzig, kreatív technikákkal készült ajándéktárgyaktól a saját kertben termelt gyümölcsig vagy főzött lekvárig, és a sor végtelen.
  • A felajánlott tárgyakra a blogon való megjelenéstől kezdve az adott hét vasárnap estig lehet licitálni, a pontos dátumot majd mindig kiírjuk a bejegyzésbe is. Licitálni a bejegyzéshez írt megjegyzésben lehet, összeg felajánlásával. Aki a licit végéig a legnagyobb összeget ajánlja fel, azé lesz az ajándék.
  • A nyertes úgy juthat hozzá a nyereményéhez, ha ír egy e-mailt a szeretetcsomag@gmail.com-ra, ahol összehozzuk a felajánlóval. Postacímet nem kérünk (ebből korábban lett sok keveredés) mi csak közvetítünk felajánló és nyertes között.
  • A nyeremények készpénzre nem válthatók, és utólagos reklamációnak helye nincs.
  • A postázásról mindig a felajánló gondoskodik.
  • A licitösszegeket a következő számlaszámra várjuk: Raiffeisen Bank, Kecskés Tímea Éva, 12023101-00719497- 00100002. A befolyt összegekből beteg gyerekek családjait támogatunk. Folytatjuk Dani és Bence támogatását, akiket a Segíts Daninak! blogon már megismerhettetek, és vannak még más jelentkezőink is. A gyerekekről és állapotukról, valamint a családoknak juttatott összegekről időről időre beszámolunk.
 Köszönjük, és mindenkinek jó licitálást, szép ajándékokat kívánunk!

2 megjegyzés:

  1. Húha, csak saját készítés lehet?!? Pedig olyan szívesen ajánlanék fel valamit... De még gondolkodnom kell. Én csak két nagyon egyszerű kis könyvet csináltam eddig, a gyerekeimről, esetleg azt kinyomtatva szívesen felajánlanám. Ha valakit érdekel ilyen is, olvasástanításhoz. Egyik angol, másik magyar. Átküldjem emailben? Barkácsolni nemigen tudok...

    VálaszTörlés
  2. Én is szívesen jelentkezem saját készítésű dolgaimmal. Örömmel küldenék a kislánynak egy babát vagy valamit pl. Ezt is lehet?

    VálaszTörlés