2011. január 31., hétfő

5. heti felajánlás - Személyre szóló nyuszi

E heti felajánlónk Tamcsi, aki egy, a képen láthatókhoz hasonló nyuszit ajánlott fel. Választható szívvel, hímzett névvel, színekkel, fülbetéttel készül, a kikiáltási ára pedig 2000 forint + postaköltség. A licit február 6. vasárnap estig tart.

Legutóbbi nyertesünk Kata, gratulálok! Kérlek, írj egy mailt a szeretecsomag@gmail.com címre, és küldd a felajánlott összeget is. Köszönjük!

2011. január 24., hétfő

4. heti felajánlás - Katicás pelus

Az e heti licit tárgya egy 68x68 cm-es katicás kézzel festett textilpelus.



A pelenka 40 fokon mosható.

A licit 2011. január 30-án éjfélig tart.

Előző heti nyertesünk Dóra, gratulálunk neki és köszönjük a liciteket :)

2011. január 17., hétfő

3. heti felajánlás - Falióra konyhába

E heti felajánlónk Era, aki a következőt írta az általa készített óráról:
Ha stílszerű akarnék lenni, akkor azt is mondhatnám, hogy itt az idő, ugyanis a következő felajánlás egy dekupázs technikával díszített, 22 cm átmérőjű, falra akasztható óra, a rajta szereplő motívum miatt elsősorban konyhába ajánlanám. Az óraszerkezet egy darab ceruzaelem segítségével hozható működésbe. A licit 1000 forintról indul és vasárnap éjfélig tart.

Várjuk a további felajánlásokat is a szeretetcsomag@gmail.com címre! Köszönjük mindenkinek! Az előző heti nyertes Helga, akivel e-mailben felvesszük a kapcsolatot.

2011. január 10., hétfő

2. heti felajánlás - Csokinyalókák

E heti felajánlónk Jade, aki így ír ínycsiklandó műveiről:
"A licit 3 db-ra szól. Amit tudni kell: ezek elég nagyméretűek, mondhatni felnőtt adagok, az átmérőjük 7-8 cm és 1 centi vastagok. Töltöttek, a nyertes licitáló döntheti el, hogy milyen ízben kéri, van marcipános, mokkás, narancsos-likőrös, joghurtos, áfonyás, gesztenyés, karamellás. A csokit nem én készítem, jó minőségű kész csokit olvasztok és formázok, a töltelékek viszont saját ötlet alapján készülnek. Lehet tej vagy étcsokival is kérni, a mokkás inverzben készül, vagyis fehér csokis az alap és tejcsoki rajta a minta. Tartósítószer nélküliek, így túl sokáig nem tárolható, de egy jó hétig, másfél hétig azért eláll mindegyik.

Átvenni személyesen Győr-Komárom-Tata vonalban lehet, illetve postázható is, ha kell (bár ha melegre fordul az idő, postázáskor megolvadhat a csoki)."

A licit 1000 forintról indul, vasárnap éjfélig tart, és íme a fotó a finomságokról:
 
Az előző heti babasálat és kesztyűt Era nyerte 1000 forintért. Gratulálunk a blog első nyertesének, és várjuk az utalást a játékszabályban található számlaszámra! Köszönjük!

Daniról és Bencéről

Aki már a Segíts Daninak! blogon is velünk tartott, tudja, hogy eredetileg Dani és családja támogatására indult a blog. Dani nemsokára négyéves lesz, szeptemberben találtak nála egy teniszlabda nagyságú agydaganatot, és sürgősséggel műtötték. A legutóbbi kontroll szerint a daganatból néhány milliméteres sávszerű halmozódás maradt, amit nem sikerült károsodás nélkül eltávolítani, de mivel jóindulatú, gondot nem okoz, hacsak nem kezd el újra nőni, de ezt majd évente ellenőrzik. Most pszichológushoz jár Dani, mert a betegség - nemcsak maga a műtét és a kórház, hanem az előtte eltelt hónapok, talán évek, amíg beteg volt, és nem tudták, miért - nagyon megviselték. A legfontosabb, hogy minél előbb óvodába járhasson, nagy szüksége van a közösségre, így a támogatásokat most fejlesztésre, mozgásra, pszichológusra és esetleg magánovira kérjük.
A másik "kisfiunk", Bence neuroblastomás, már tünetmentes! Februárban lesz másfél éves, és eddig nem volt könnyű kis élete. Kétszer műtötték, kemoterápiát is kapott, de most már egyre jobban van. Neki gyógytornára és mozgásfejlesztő játékokra van a legnagyobb szüksége, mert a betegség következtében a mozgásfejlődése van kicsit elmaradva. De már egyedül is fel tud állni, és ami elmaradt mozgásban, azt pótolja beszédben :)
Ennek a blognak az első felajánlásait is ők fogják kapni, de keresünk más gyerekeket is, akiket támogathatnánk. Aki ismer daganatos, koraszülött vagy bármilyen tartósan beteg gyereket, akinek a családjának elkélne egy szerény segítség, kérjük, jelezze a szeretetcsomag@gmail.com címen! Köszönjük!

2011. január 3., hétfő

1. heti felajánlás - kötött babakesztyű és sál

Akkor vágjunk bele! A Szeretetcsomag blog első felajánlása ez a kis rózsaszín, kötött kesztyű. Hivatalosan 0-6 hónapos babákra való a méret, de a biztonság kedvéért lemértem: ha nem hajtjuk fel a csuklójánál a szegélyt, 12 cm hosszú, és a legnagyobb szélessége hüvelykujj nélkül 7 cm.

Elkészült a kesztyűhöz illő sál is, illetve horgoltam a kesztyűhöz egy kb. egyméteres összekötőt, amivel a kabátba, overállba lehet rögzíteni. A sál 70 cm hosszú.

Egy hétig lehet rájuk licitálni, azaz aki január 9. vasárnap estig a legmagasabb licitet teszi, azé lesz! Maga a kis kesztyű jelképes, a cél nemes, a beérkezett összegeket beteg gyerekek családjai kapják. Előre is köszönjük mindenkinek!